Nieuws

ThuisAlgemeenVerdachte van woningoverval aangehouden

Verdachte van woningoverval aangehouden

Verdachte van woningoverval in Deurne aangehouden

De politie heeft donderdag 9 januari een man van 53 jaar uit Venray gearresteerd voor de overval op een woning in Deurne een dag eerder.

Op de Bivakweg is woensdag een overval gepleegd op een woning. De vrouw werd overrompeld door de daders, die haar vervolgens hebben vastgebonden. Ze kon zichzelf uiteindelijk bevrijden en schakelde de hulpdiensten in. Uit de woning zijn een telefoon en bankpasjes buitgemaakt.

De verdachte werd donderdag rond 11.45 uur in zijn huis aangehouden en is ingesloten. Omdat de overval woensdag werd gepleegd door twee daders, gaat het onderzoek nog volop door.

Getuigen van de overval die zich nog niet bij de politie hebben gemeld, kunnen nog steeds bellen met de recherche in Helmond via 0900-8844. De recherche werkt bij het onderzoek nauw samen met de politie in Limburg.

Post Tags -

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.