Nieuws

ThuisAlgemeenTalentenjacht BAND-AGE

Talentenjacht BAND-AGE

Voor het tiende jaar in successie organiseert Harmonie Excelsior Zeilberg traditioneel de talentenjacht BAND-AGE, op de eerste zaterdag van november.

Onder de naam Band-age krijgen bands, solisten en duo’s en andere muzikanten de gelegenheid zich te manifesteren op een groot podium. De organisatie zorgt voor het geluid en een wervelende lichtshow. De muzikanten nemen alleen zelf hun instrumenten, verstekers of geluidsband mee. Hierdoor ontstaat voor de deelnemende muzikanten een ideaal podium waarop ze zich prima kunnen presteren en tevens foto- en video- opnames kunnen maken waarvan ze later nog veel plezier kunnen hebben.

De beoordeling zal plaatsvinden door een professionele jury met meerdere leden die ieder hun sporen in de muziekwereld hebben verdiend. Daarnaast zal ook publiek zijn stem laten gelden.

Hoofdprijs is €250,- 2e prijs €150,- 3e prijs €100,-.

Er is voor elke band gegarandeerd startgeld! Voor meer informatie kun je contact opnemen met de organisatie.

Bandage vindt plaats op zaterdag 2 november in de Muziekmeule van Harmonie Excelsior, Molen Maria Antoinette Zeilberg, Zeilbergsestraat 98, te Deurne/Zeilberg.

De toegangsprijs voor Band-age is €5,00 per persoon. Bij de bandleden zijn kaarten beschikbaar en ook aan de kassa.

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.