Nieuws

ThuisAlgemeenSteun Kelie Meulepas tegen Kanker

Steun Kelie Meulepas tegen Kanker

Strijd mee voor de overwinning op kanker

Niemand meer dood aan kanker. Dat wil jij toch ook?

hoi ik ben Kelie 15 jaar jong en ga dit jaar voor de 3e keer de alp d huzes beklimmen. Na dat Marc mijn broer hem 5 keer gefietst had wilde ik hem ook beklimmen. We hebben hem eerst voor mijn oom gefietst, en vrienden en kennissen. Nu wil ik gewoon voor iedereen de berg beklimmen, zodat er nog meer mensen kunnen genezen van deze vreselijke ziekte. Opgeven is hierbij geen optie.

Steun Kelie hier:

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/keliemeulepas

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.