Nieuws

Thuis--Hot NewsStem op Kim Expeditie Robinson

Stem op Kim Expeditie Robinson

KIM JANSSEN
Woonplaats: Liessel

Kim Janssen uit Liessel kan kans maken om in het televisie programma Expeditie Robinson mee te doen, echter zoekt ze stemmen om door de voorrondes heen te komen. Stem jij op haar?

Mijn gedrevenheid uit zich zowel in het vele sporten als in mijn werkzaamheden als pedagogisch medewerker. Hier werk ik rondom en in de natuur. Ondanks de avondjurk ben ik écht niet bang om vies te worden. Het lijkt mij een enorme uitdaging om op een onbewoond eiland te overleven. Wanneer ik iets wil, geef ik hier álles voor. Wil jij ervoor zorgen dat ik mijn Robinson droom waar kan maken??

Stem vanaf maandag 26-02 op Kim en laat haar droom uitkomen!

https://www.expeditierobinson.nl/profiel/193

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.