Nieuws

ThuisAlgemeenSay yes to the Dress

Say yes to the Dress

Er komt een Benelux versie van het populaire tv-programma Say yes to the Dress. De opnames worden gemaakt bij Koonings Bruidsmode in Deurne.
Eigenaresse Ramona Poels en haar team gaan samen met de Amerikaanse trouwgoeroe Randy Fenoli aanstaande bruiden uit Nederland en België bijstaan en adviseren in hun zoektocht naar de volmaakte bruidsjurk.

Ramona Poels: “Koonings is een echt familiebedrijf. Zestien jaar geleden heb ik samen met mijn moeder Ineke de zaak overgenomen van de familie Koonings. De meeste medewerkers zijn familieleden en mijn moeder zorgt er als hoofdcoupeuse in het atelier voor dat de bruidsjurken op en top passen. Op het gebied van bruidsmode is Koonings Bruidsmode al langer bekend in de wereld. Zo kwam ook het team van Say yes to the Dress bij ons terecht.”

Na een eerste kennismaking en een bezoek van Randy Fenoli met zijn team aan de bruidsmodezaak in Deurne besloten beide partijen met elkaar in zee te gaan. In september worden de opnames gemaakt. Aanstaande bruiden die samen met Ramona en Randy op zoek willen gaan naar de perfecte bruidsjurk kunnen zich nog aanmelden via www.tlc.nl.
De eerste Benelux versie van Say yes to the Dress bestaat uit acht afleveringen en wordt in oktober uitgezonden op TLC.

Aanstaande zaterdag morgen zal Ramona Poels uitleg geven in Deurne Draait Door
Bron: weekbladvoordeurne.nl

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.