Nieuws

ThuisAlgemeenRonnie Couwenberg as zaterdag

Ronnie Couwenberg as zaterdag

Met ingang van het seizoen 2014/2015 is Ronnie Couwenberg (34) de nieuwe hoofdtrainer van SV Deurne.
Couwenberg, nu nog hoofdtrainer bij 1e klasser Sparta’25, volgt Klaas Wels op die aan het einde van dit seizoen vertrekt bij SV Deurne.

Met Ronnie Couwenberg legt Deurne een jonge, ambitieuze trainer vast, welke past in de nieuwe plannen van de Deurnese hoofdklasser.
“Ronnie heeft de afgelopen 15 jaar als trainer en coach veel ervaring opgedaan in binnen- en buitenland, onder andere bij PSV. Zijn visie op het trainersvak en de wijze waarop hij spelers uitdaagt zichzelf en dus ook het team te ontwikkelen, passen uitstekend bij de visie van SV Deurne”, aldus Kees Brood, aftredend voorzitter.

Couwenberg over zijn keuze voor Deurne; “Er wordt een heldere visie uitgedragen als het gaat om de balans tussen het implementeren van eigen jeugdspelers en spelers van buiten de vereniging. Daarnaast is de vereniging volop in ontwikkeling en ik merk dat er veel enthousiaste mensen zijn die aan dit proces willen meewerken. Dat is voor mij de basis voor een prestatieklimaat en een prettige werkomgeving”.

De komende weken zal de technische staf verder worden ingevuld. Deurne staat op dit moment op de 11e plaats in de Hoofdklasse B.

aanstaande zaterdag bij ons in de uitzending, luisteren dus!

LOgo-SV-Deurne

Post Tags -

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.