Nieuws

ThuisAlgemeenRock Am Peel neemt een tiebreak

Rock Am Peel neemt een tiebreak

Rock/Pop/Cultfestival Rock Am Peel neemt een tiebreak

Na 4 jaar verrassende groei, nu even tot bezinning komen. Dat is wat de organisatie en de band van Rock am Peel, het pop/rock & cult festival in Helenaveen, hebben besloten.

“We nemen een jaartje pauze om onze toekomstplannen verder te ontplooien.” vertelt Ruud Cuijpers, één van de organisatoren en bedenkers van het festival dat plaats vindt in en om De Gouden Helm. Het festival dat enkele jaren geleden begon als een grap, met een grote groep plaatselijke muzikanten, begint namelijk steeds serieuzere vormen aan te nemen. Getuigende ook de lovende reacties van de vele bezoekers en het toenemende aantal acts. “Daarbij leggen we de lat elk jaar weer hoger.” Aldus Cuijpers: “Hierdoor zijn we hard gegroeid de afgelopen jaren. Om deze pubertijd te ontvluchten willen we onszelf de tijd gunnen om de vele ideeën die we hebben een plek te geven. En onze positie als raar klein, laagdrempelig, regionaal festival te verstevigen.”

De organisatie belooft wel dat e.e.a. niet helemáál rustig blijft dit jaar. “Om alvast een klein tipje van de sluier op te lichten, kunnen we melden dat we al in het najaar terug zullen zijn met een zgn. Rock am Peel band battle. Maar daarover later meer.” Zo houdt Cuijpers het toch nog wat geheimzinnig. “En wil je niets missen hieromtrent, like dan zeker de facebookpagina van het event: facebook.com/rockampeel. Want ze komen terug!”

DSC_0338

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.