Nieuws

Thuis--Hot NewsQuartier Fou voor try out naar Deurne

Quartier Fou voor try out naar Deurne

Op 11-11-2017 zal in Cultuur Centrum Martien van Doorne het amateurgezelschap Quartier Fou voor een try-out avond optreden voordat de grote première gaat plaatsvinden in Eindhoven. De show begint om 20:00 en is afgelopen om 22:30 uur. Op zaterdag 4 november In Deurne Draait Door kun je 2 kaarten winnen voor deze voorstelling.

Het Lichtstad Revuetheater weet van geen wijken en timmert verder aan de weg met Quartier Fou.

Het amateurgezelschap neemt u mee in spannende en absurde scènes, kleine liedjes, krachtige koorstukken en spetterende shownummers. De première van Quartier Fou vindt plaats op 18 november 2017 in het Parktheater in Eindhoven. Een vurige voorstelling over de eeuwige zoektocht naar liefde en erkenning.

De voorstelling gaat over een dolle wijk en haar bewoners, van chique tot shabby. Wie zijn ze en waar zijn ze naar opzoek? Het verhaal begint in een chique landhuis, waarin we het leven volgen van een vreemde, eenzame man. Het revuetheatergezelschap pakt uit met een breed scala aan muziek. Van spetterende shownummers en stoere dansnummers naar kleine liedjes die je raken in het hart.
Over Lichtstad Revuetheater

Lichtstad Revuetheater is het grootste reizende revuetheatergezelschap van Nederland. Dit amateurgezelschap brengt totaaltheater met zo’n 40 spelers op de planken en met 25 medewerkers achter de schermen. De vereniging werd opgericht in 1985 en begon als Lichtstad Operette. Eens per twee jaar gaat er een nieuwe show in première. Het gezelschap speelt voornamelijk in zuiden van het land in grote en kleine theaters.

Praktische Informatie
De voorstelling Quartier Fou is vanaf 11 november 2017 t/m 21 april 2018 slechts enkele keren te zien.
Klik hier voor meer informatie en tickets.

 

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.