Nieuws

ThuisAlgemeenPeelse Kerstmarkt 2013

Peelse Kerstmarkt 2013

Na het succes van vorig jaar organiseert Peeldorp Helenaveen ook dit jaar weer haar sfeervolle en gezellige Peelse Kerstmarkt. Op zaterdag 7 december van 15:00 – 21:00 uur en zondag 8 december van 11:00 – 17:00 uur kunt u in en rondom De Gouden Helm in Helenaveen terecht voor een diversiteit aan kerstartikelen, -optredens en -hapjes! Zowel het plein ervoor, als de Gouden Helm zelf, worden volledig omgetoverd in unieke en wondermooie Peelse kerstsferen.

De kerstmarkt die bestaat uit zo’n 40 kramen in winterse kerstsfeer, met een zeer gevarieerd aanbod. Van kerstversiering tot kinderspeelgoed en van sieraden tot winter- en feestkleding. Verder kan men, met de feestdagen in het vooruitzicht, bij verschillende deelnemers terecht voor advies op beauty- en gezondheidsgebied. Ook kunt u uw kerstboom (met of zonder kluit) voor dit jaar scoren op de markt!

Uiteraard kunt u zowel binnen als buiten op gezellige terrasjes genieten van heerlijke winterdrankjes en -lekkernijen die in het Peels Wintercafé en buiten in de diverse kramen te verkrijgen zijn.

U zit dan meteen goed voor de vele dans-, muziek-, theater- en zangoptredens van b.v. show- en dansgroep Take-Off Young, de Whistle girls, de Helenaveense Golden Oldies, ’t Peels Toneel, muziekduo Linear Live uit Amsterdam en Drumfanfare van het Sint Theobaldusgilde uit Overloon. Ook kunt u beide dagen terecht voor een demonstratie tingieten en een demonstratie met o.a. een prachtige kerkuil buiten op het Winterwonderplein.

Natuurlijk vergeten we de kids niet! Voor hen is uitgebreid vermaak binnen op onze zolder tijdens het speciale Winterspeelfestijn met springkussen en kerstknutselactiviteiten, een kerstbingo en voor de wat oudere jeugd een speurtocht over de markt. Buiten op het Winterwonderplein knuffelen met verschillende dieren in onze gemoedelijke kinderboerderij: Rudolf’s Farm!

Entree € 2,50. Kinderen t/m 16 jaar gratis. De entree komt o.a. ten goede aan de meewerkende Helenaveense verenigingen.

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.