Nieuws

ThuisAlgemeenOpening OogCafé Deurne

Opening OogCafé Deurne

Volgende week zaterdag 7 oktober, komt Leo van Rijt in “Deurne Draait Door” vertellen over het OogCafé Deurne.
De eerste bijeenkomst hiervan, vindt aanstaande donderdag 5 oktober plaats in gemeenschapshuis het Hofke van Marijke in Deurne.

OogCafé Deurne is bedoelt als ontmoetingsplaats voor mensen met een visuele beperking. Het café is de plek waar visueel beperkte bezoekers gewoon blind of slechtziend kunnen en mogen zijn en ervaringen met elkaar kunnen uitwisselen.

Alle inwoners van Deurne en omstreken met een oogaandoening, familieleden, vrienden of andere geïnteresseerden zijn hierbij van harte welkom. De eerste bijeenkomst staat in het teken van de opening en biedt de bezoekers de mogelijkheid om met elkaar kennis te maken.

Het oogcafé Deurne is elke eerste donderdagmiddag van de maand geopend van 14.00 tot 17.000 uur. De toegang is gratis. Bezoekers betalen enkel de kosten van de eigen consumpties.

Voor meer informatie kun je een mailbericht sturen naar:
oogcafedeurne@gmail.com of telefonisch contact opnemen met: Leo van Rijt, 06-40 14 32 28.

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.