Nieuws

ThuisAlgemeenOngeluk Hoogerheide WK Wielrennen!

Ongeluk Hoogerheide WK Wielrennen!

Net Sanne in de uitzending gehad en hopelijk is Sanne van Paassen hier niet bij betrokken!

HOOGERHEIDE – Op de A4 van Bergen op Zoom naar Antwerpen is zaterdagmorgen bij de afrit Hoogerheide een ongeluk gebeurd met een bestelbus van de Spaanse wielerselectie en een auto. De bus, die onderweg was naar het WK Veldrijden in Hoogerheide, belandde op z’n kant. Niemand raakte gewond.
De rijbaan was enige tijd versperd, het verkeer werd over de toe- en afrit geleid. Rond halfelf werd één rijbaan vrijgegeven. De andere rijstrook blijft waarschijnlijk tot halféén afgesloten om de beschadigde geleiderail en het viaduct te repareren.

Spaanse begeleiders
In het busje zaten Spaanse begeleiders van de veldrijders die dit weekend meedoen aan het WK in Hoogerheide. Dat bevestigt de voorzitter van de organisatie aan Omroep Brabant.

Er werd flinke vertraging verwacht, maar dat lijkt mee te vallen. De file bleef beperkt tot enkele kilometers Al het verkeer dat onderweg is naar het WK Veldrijden moet via deze afrit om bij het evenement te komen. Er worden 25.000 tot 50.000 bezoekers verwacht.

Junioren en Vrouwen
De junioren openden zaterdagmorgen om elf uur de titelstrijd in Hoogerheide. De vrouwen komen in de middag in actie.

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.