Nieuws

ThuisAlgemeenDodelijk ongeluk helmondseweg

Dodelijk ongeluk helmondseweg

Helmondseweg is afgesloten vanwege een ongeluk!

Op de Helmondsingel (N270) in Helmond is woensdagochtend een persoon omgekomen bij een auto-ongeluk. De auto werd achtervolgd door de politie.
De inzittenden waren mogelijk betrokken bij een diefstal uit een supermarkt.

De politie kreeg rond halfzeven woensdagochtend een melding van de diefstal bij een supermarkt in Deurne. Het zou vermoedelijk om diefstal van emballage gaan. Het signalement van de auto werd doorgegeven waarna agenten de auto tussen Deurne en Helmond zagen rijden.

Achtervolging
De achtervolging werd ingezet, waarna de bestuurder op de Helmondsingel de controle over het stuur verloor en tegen een vrachtwagen reed. Vervolgens kwam de auto tegen een boom tot stilstand.

Het slachtoffer werd uit de auto geslingerd en is ter plaatse overleden. De vrachtwagenchauffeur is niet gewond geraakt maar wel flink geschrokken, zo laat de politie weten.

Helikopter
De politie is in de omgeving op zoek naar eventuele andere inzittenden. Hiervoor is een helikopter ingezet. Het is nog onduidelijk hoeveel mensen er in de auto hebben gezeten.

De weg tussen Deurne en Helmond ligt bezaaid met brokstukken. De weg tussen de Raktseweg en de N279 blijft woensdagochtend afgesloten vanwege onderzoek.

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.