Nieuws

ThuisAlgemeenMuziekshow Dutch Melodies

Muziekshow Dutch Melodies

Koren zingen Hollands en Dutch deze herfst

(Zeilberg) De koren Animato en Vela Monte komen ook dit najaar weer met een avondvullende muziekshow. De show heeft als naam “Dutch Melodies” meegekregen. Deze naam verraadt het al: een avond met Nederlandse liedjes. Toch zijn er niet alleen Nederlandstalige nummers. In ieder geval komen de composities of de uitvoerenden komen uit Nederland. Liederen dus van Ramses Shaffy en Wim Sonneveld, maar ook van Ilse de Lange en de Dolly Dots.
Er wordt door de koren afzonderlijk gezongen, maar ook zingen ze samen liederen. Er staan solo optredens op het programma, en er wordt ook in kleine groepen gezongen. De grote zaal van SSC Den Draai zal voor de wervelende shows, die gehouden gaan worden op vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober, omgetoverd worden tot een echt theater. De zangers en zangeressen worden begeleid door het grote “Dutch Melodies” orkest. Bij voldoende belangstelling staat er nog een derde uitvoering geprogrammeerd op zondag 6 oktober. De verwachting is dat die wel komt. Want ook de uitvoeringen tijdens het gouden jubileumjaar in 2011 in Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne, en SCC Den Draai in Zeilberg, waren zeer succesvol.

Eeuwfeest Zeilberg
Vanaf 1 september zijn de toegangskaarten te koop. De kaarten kosten € 10,00 per stuk, en worden verkocht bij Koppens Schildersbedrijf en Het Zeilbergs Bakkertje. Verder kunnen de kaarten gekocht worden in SCC Den Draai en bij de leden van de beide koren. De muziekshow is ook een opmaat voor het Zeilbergse Eeuwfeest dat volgend jaar gevierd gaat worden. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Nico Kooter via n.kooter@chello.nl of via 06 53 32 13 23

Post Tags -

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.