Nieuws

ThuisAlgemeenMaandelijks radio-interview wethouder gemeente Deurne op DMG

Maandelijks radio-interview wethouder gemeente Deurne op DMG

De Deurnese lokale omroep DMG zendt elke zaterdagochtend het radioprogramma Deurne Draait Door uit. Tijdens het programma komen muziek, actualiteiten en interviews aan bod. Vanaf februari wordt op elke laatste zaterdag van de maand een wethouder van de gemeente Deurne geïnterviewd in de uitzending.

De wethouder wordt geïnterviewd tussen 10.30 en 11.00 uur. Samen met presentator Ivan van Oosterhout neemt de wethouder de actuele zaken door die op dat moment spelen bij de gemeente Deurne.

Eerste interview
Het eerste interview vindt plaats op zaterdag 27 februari. Wethouder Nicole Lemlijn zit dan in de uitzending en zal onder andere vertellen over de aanpak van het centrum en over de inzameling van PMD-afval (plastic verpakkingen, metalen verpakkingen en drankenkartons), die in Deurne sinds 1 januari plaatsvindt. Na wethouder Lemlijn, zitten wethouder Marnix Schlösser en wethouder Helm Verhees in de uitzending. Burgemeester Hilko Mak wordt geïnterviewd op het moment dat er actuele zaken spelen waar hij over gaat.

Live volgen of terugluisteren
Inwoners van Deurne kunnen de interviews live volgen op DMG Radio via 106.2 FM. Mensen die de uitzending hebben gemist, kunnen die terugluisteren op www.deurnedraaitdoor.nl. Het interview met de wethouders wordt ook opgenomen met een camera. De beelden zijn na afloop te bekijken op www.dmgdeurne.tv. Het interview met de wethouder wordt vooraf aangekondigd op de gemeentepagina in het Weekblad voor Deurne en op www.deurne.nl.

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.