Nieuws

ThuisAlgemeenLaurens Vriens wereldreis

Laurens Vriens wereldreis

Na veel vijven en zessen is het dan eindelijk zover, er komt garen op de klos! Zoals het er nu naar uitziet vertrek ik 30 april voor een maand naar Canada om in de regio van Toronto mee te helpen op een boerderij (boerderij nog wel onder voorbehoud). Dan vertrek ik na een maand naar Miami, Florida in de Verenigde Staten. Ook hier zal ik ongeveer een maand verblijven en ik ben nog op zoek naar wat bezigheid in de Key West regio. Denk hierbij aan bijvoorbeeld meehelpen op een zeil- of duikschool. Maar ook iets in het natuurbehoud van de Everglades lijkt me tof.

Daarna vertrek ik van Noord- naar Zuid-Amerika waar Peru de bestemming zal zijn. Ik ga daar een tijd aan de slag bij een project in Cuzco (hier later meer over) en in die tijd krijg ik Spaanse les en logeer ik bij een gastgezin wat natuurlijk ook flink bijdraagt aan mijn Spaans. Later zal ik doorreizen naar Ecuador waar ik een tijdje in een Ecuador animal care center in de jungle ga helpen. Dit is een rehabilitatiecentrum waar onderschepte dieren uit de illegale handel weer terug in het wild worden geplaatst.

Eind november sluit ik mijn trip in Zuid-Amerika af en vlieg ik naar Los Angeles om vervolgens vanaf daar richting Azië te vliegen. Hoe en wat heb ik nu nog niet inzichtelijk maar daar komt snel verandering in. A.S. zaterdag staat er namelijk een introductiedag van SIW, de organisatie waarmee ik samenwerk, in Utrecht op het programma waar ik wegwijs wordt gemaakt met het vrijwilligerswerk in het buitenland. Daar spreek ik dan ook met de Azië-specialist en overleggen we hoe we de plannen voor Azië handjes en voetjes kunnen geven. Kortom nog veel geregel maar daar zie ik de lol wel van in 😉

Ciao, Laurens

Aanstaande zaterdag zit hij in de show bij Ivan

Je kunt Laurens hier volgen: http://laurensvriens.gaatverweg.nl/

Post Tags -

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.