Nieuws

ThuisAlgemeenKarin Martens – Terug naar Wouw

Karin Martens – Terug naar Wouw

Terug naar Wouw is het vervolg op de debuutroman Never too late van de Roosendaalse schrijfster Karin Martens, waarin haar turbulente leven in Griekenland en met de Grieken de revue passeert. Het boek eindigt met een tweede emigratie naar Kreta.

Het leven van Karin kent extreme ups en downs. Na de zoveelste down is zij in 2012 begonnen om haar leven aan het papier toe te vertrouwen. Schrijven is een missie geworden en geeft haar nieuwe inzichten. Daarnaast hoopt ze met haar verhalen anderen te inspireren.
Het maakt niet uit hoe diep je gaat er is altijd weer een weg naar boven, naar de top van de berg. Dat is wat Karin haar lezer wil meegeven.

Terug naar Wouw is een meeslepend waargebeurd verhaal waarin Karin oude deuren opent naar het verleden. De emoties stromen als vanzelf naar binnen.
Ze neemt je mee op reis vanuit het Brabantse Wouw naar Griekenland en Aruba. Zoals ze het zelf omschrijft: ”Mijn eigen gouden driehoek”.

In een tijdbestek van dertig jaar verhuist Karin meerdere malen naar deze zonnige oorden. In dit boek omschrijft ze haar leven in de Arubaanse jetset en haar ultieme droom op de Griekse berg. Toch keert ze steeds weer terug naar Wouw.

Zaterdag 16 Januari is Karin Martens samen met haar Griekse liefde Ioannis aanwezig bij Ellas Import waar ze boeken zal signeren onder het genot van een Grieks hapje en drankje, iedereen is van harte welkom! Van 13.00 uur tot 16.00 uur op Margrietstraat 17 te Deurne/Zeilberg

Vooraf zal Karin Martens en Laila van der Schaaf te horen zijn op DMG radio tijdens een interview in Deurne Draait Door.

IMG-20151223-WA0000

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.