Nieuws

ThuisAlgemeenInvalide beroofd op Retro Game

Invalide beroofd op Retro Game

De 24-jarige Roy Stroecken is beroofd van alles wat hij had verdiend met de verkoop van oude Nintendogames. Dat gebeurde zondag op de jaarlijkse Retro Game Beurs in Deurne. Het lukte vier mannen om de tas met zijn opbrengst in handen te krijgen via een babbeltruc.
De invalide Nintendogamer uit Tilburg is ontroostbaar. Met het geld zou hij -voor hem- nieuwe spellen aanschaffen.

Hij had zondagmorgen goede zaken gedaan op de Retro Game Beurs in Cultureel Centrum Den Draai in Deurne. De ruim 4300 euro aan opbrengst had in beheer aan zijn moeder gegeven. Die had het in haar portemonnee in haar tas gestopt. De tas had ze steeds bij zich.

Babbeltruc
De vrouw vertelt dat hun stand rond het middaguur bezoek kreeg van vier Oost-europees uitziende mannen. Terwijl één van de overvallers haar quasi geïnteresseerd naar een andere kant van de stand lokte, pakte een andere haar -korte tijd onbeheerde- tas weg.

De overvaller maakte razendsnel de tas open, griste de portemonnee eruit en gooide de tas weer in haar richting. Voor dat iemand kon ingrijpen waren de daders gevlogen.

Buurman maakt foto dader
De houder van de stand naast Roy, vertrouwde de overvallers van meet af aan niet. Ondanks de commotie zag de buurman kans om profielfoto’s van de daders te maken.

Maandagmiddag doen moeder en zoon aangifte bij de politie, waarbij ook de foto’s van de daders zullen worden overhandigd.

Post Tags -

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.