Nieuws

ThuisAlgemeenInformatiebijeenkomst 50+ bouwplan ’t Stijn

Informatiebijeenkomst 50+ bouwplan ’t Stijn

Maandag 29 februari is om 19.30 uur een informatiebijeenkomst over het bouwplan op de hoek Stijn Streuvelslaan en Molenstraat voor omwonenden en belangstellenden. Belangstellenden en omwonenden zijn vanaf 19.00 uur welkom in het Gemeentehuis Markt 1 te Deurne. Om 19.30 geeft Magdaleen Kroese van MAG Architecten samen met toekomstige bewoners een toelichting op het project en het bouwplan. Aansluitend is er gelegenheid voor omwonenden om in gesprek te gaan met de architect en vragen te stellen. Belangstellenden ontvangen aanvullende informatie en krijgen tijd om hun vragen te stellen.

Wonen in ’t Stijn.
De toekomstige bewoners van ’t Stijn hechten aan privacy en vinden dat alle bewoners hun eigen leven moeten kunnen leiden. De 50+ers uit Deurne willen echter op een prettige en veilige manier zo lang mogelijk zelfstandig blijven wonen in een omgeving waar buren naar elkaar omzien. In het gebouw zijn enkele gemeenschappelijke voorzieningen opgenomen waaronder een ontmoetingsruimte in de tuin. Daar waar nodig willen bewoners elkaar als goede buren helpen.

13 appartementen met privé buitenruimte en gemeenschappelijke tuin. Het energiezuinige wooncomplex bestaat uit 2 bouwlagen met in totaal 13 gelijkvloerse appartementen. De appartementen variëren in grootte van ca 94 m2 tot 130m2 in een prijsklasse vanaf €220.000,-VON.

Alle appartementen liggen rondom een gemeenschappelijke tuin, maar hebben ook allemaal een privé buitenruimte. De appartementen op de verdieping zijn bereikbaar met lift. Genoemde prijs is inclusief gemeenschappelijke voorzieningen.

Meer informatie op www.hetstijn.nl

stijn

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.