Nieuws

ThuisAlgemeenGrand Prix Artistiek

Grand Prix Artistiek

Toveren met biljartballen

Komend weekend wordt in sportcentrum Ames aan de Energiestraat 1 in Deurne voor het eerst een Grand Prix Artistiek (kunststoten) eerste klasse gehouden.

Het is komend weekend de derde en tevens laatste wedstrijd in de eerste klasse. De ranglijst na twee toernooien, waaraan 19 spelers meedoen, wordt aangevoerd door de pas 16-jarige debutant Jop de Jong uit Bathmen. Hij is op youtube een veel bekeken balkunstenaar onder de naam: jopssports.

Wilfrie Vermeer is in zijn eigen woonplaats Deurne ook van de partij. Hij is nog altijd actief in het driebanden en maakte enkele jaren terug de stap naar het artistiek ofwel kunststoten.

De aanvang is zowel zaterdag 15 als zondag 16 maart om 10.30 uur. Op zaterdag duren de wedstrijden tot ongeveer 21.30 uur en op zondag tot ongeveer 19.00 uur. De toegang is gratis.

Wilfrie vermeer vandaag in de uitzending

Post Tags -

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.