Gemeente Deurne

ThuisGemeente Deurne
Hilko01
Hilko Mak is burgemeester van de Gemeente Deurne en zal regelmatig te beluisteren zijn in Deurne Draait Door in de rubriek 'Een kijkje in de keuken van de gemeente Deurne' Elke laatste zaterdag van de maand om 10:30 te horen op DMG Radio.

Hilko Mak

BURGEMEESTER
GEMEENTE DEURNE
marnix01
Marnix Schlosser is wethouder van de Gemeente Deurne en zal regelmatig te beluisteren zijn in Deurne Draait Door in de rubriek 'Een kijkje in de keuken van de gemeente Deurne' Elke laatste zaterdag van de maand om 10:30 te horen op DMG Radio.

Marnix Schlosser

WETHOUDER
GEMEENTE DEURNE
Helm01
Helm Verhees is wethouder van de Gemeente Deurne en zal regelmatig te beluisteren zijn in Deurne Draait Door in de rubriek 'Een kijkje in de keuken van de gemeente Deurne' Elke laatste zaterdag van de maand om 10:30 te horen op DMG Radio.

Helm Verhees

WETHOUDER
GEMEENTE DEURNE
Marinus01
Marinus Biemans is wethouder van de Gemeente Deurne en zal regelmatig te beluisteren zijn in Deurne Draait Door in de rubriek 'Een kijkje in de keuken van de gemeente Deurne' Elke laatste zaterdag van de maand om 10:30 te horen op DMG Radio.

Marinus Biemans

WETHOUDER
GEMEENTE DEURNE

In gesprek met ……  Een kijkje in de keuken van de Gemeente Deurne

25-11-2017: Interview met Marinus Biemans over 100 afvaluitdagers gezocht – Ontwikkelingen in het buitengebied – Subidie voor ‘Het verhaal van Deurne’ – Museum De Wieger – Sfeer en activiteiten in het centrum