Nieuws

ThuisAlgemeenGeen WK veldrijden voor Sanne

Geen WK veldrijden voor Sanne

 Sanne van Paassen moet het komende WK veldrijden in Hoogerheide zo goed als zeker missen. De veldrijdster uit Vlierden is aan het herstellen van een mysterieuze bovenbeenblessure. Dat meldt Omroep Brabant woensdagavond.

Van Paassen uit Vlierden heeft de afgelopen zes maanden geen veldritwedstrijd meer gereden. Maar na een lange revalidatie kan ze eindelijk zonder pijn trainen. Het WK in eigen land komt voor haar nog te vroeg.

Dinsdagochtend liet Van Paassen nog een MRI-scan maken in het Ziekenhuis Gelderse Vallei in Ede. De scan liet zien dat ze op de goede weg is. “Ik ben nog steeds niet afgeschreven”, zei de Vlierdense lachend. “Het zag er in principe perfect uit. Ik hoef mij geen zorgen meer te maken.”

Ondanks het positieve nieuws over haar herstel, moet Van Paassen naar alle waarschijnlijkheid het WK veldrijden missen dat over twee maanden in Hoogerheide begint.

“Ik heb zo veel pijn gehad. Mijn gezondheid is nu daarom het allerbelangrijkst. Als die goed is dan ga ik misschien naar het WK, maar mezelf in twee maanden klaarstomen terwijl ik niet helemaal top ben, is lastig.”

Van Paassen werd in 2009 vierde op het WK in Hoogerheide.

Post Tags -

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.