Nieuws

ThuisAlgemeenOpen dag De Vlieger

Open dag De Vlieger

Morgen rond 9:30 uur in Deurne Draait door een interview met Arie Boertjes, directeur van De Piramide en De Brigantijn i.v.m. de officiële opening van De Vlieger. Het gebouw is sinds oktober  2015 al in gebruik, maar vandaag wordt De Vlieger officieel geopend. De Vlieger is een multifunctioneel gebouw waarin scholen De Piramide en De Brigantijn gehuisvest zijn, maar ook Sprong Kinderopvang en Wijkraad de Koolhof hebben hier hun eigen plek. Vanochtend was er voor alle kinderen een feestelijk programma met o.a. een vossenjacht en een ballonnenwedstrijd . Vanmiddag zal de officiële opening plaatsvinden waarbij wethouder Verhees in het bijzijn van genodigden het openingslint door zal knippen.

Voor iedereen die graag een kijkje wil nemen in het nieuwe gebouw is aanstaande zondag 28 februari van 11:00 tot 14:00 uur een open dag. De Vlieger is gevestigd op de plek waar voorheen de Frans Hoebenshal stond op Schelde 1 in Deurne.

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.