Nieuws

ThuisAlgemeenExtra voorstelling Muziekshow Dutch Melodies

Extra voorstelling Muziekshow Dutch Melodies

Extra voorstelling Muziekshow Dutch Melodies

Omdat de uitvoeringen van de muziekshow Dutch Melodies die door Animato en Vela Monte op 4 en 5 oktober in Den Draai in Zeilberg op de planken worden gezet volledig zijn uitverkocht is besloten om een extra voorstelling te plannen.

Op zondagmiddag 6 oktober vindt de matinee uitvoering van de show plaats in Den Draai. Het aanvangstijdstip is gesteld op 15.00 uur.
Om het voor gezinnen aantrekkelijker te maken om de show te bezoeken zijn de toegangsprijzen voor kinderen tot 12 jaar gehalveerd. Deze jeugd toegangskaarten kosten 5 euro!

Ze zijn te koop bij Koppens Schildersbedrijf en Het Zeilbergs Bakkertje beiden aan de Zeilbergsestraat en verder in Den Draai.
Na zeer succesvolle uitvoeringen tijdens het gouden jubileumjaar 2011 in Cultuurcentrum Martien van Doorne in Deurne, en SCC Den Draai in Zeilberg, zetten de koren Animato en Vela Monte weer een muziekshow op de planken.
De show heeft als naam “Dutch Melodies” meegekregen.

Liederen van Ramses Shaffy en Wim Sonneveld, maar ook van Krezip en de Dolly Dots passeren de revue.
De zangers en zangeressen worden begeleid door het grote “Dutch Melodies” orkest.

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.