Nieuws

ThuisAlgemeenEurovision Melodies

Eurovision Melodies

Zangvereniging Animato bestaat al 56 jaar en daar zijn we best trots op. De meeste leden zijn al jaren trouw lid. Het is een gezellige club. Van zingen wordt je blij en het geeft je energie. Het koor treedt graag op om hun kwaliteiten te laten zien maar ook mensen te raken met liederen die op verschillende wijze worden gezongen. Dankzij dirigent Harry Boom die de nummers altijd weer speciaal arrangeert en uitvoert.

Graag nodigt “Animato” U uit voor een schitterende show: Eurovision Melodies, in Sociaal Cultureel Centrum den Draai te Deurne-Zeilberg
Ze geven twee shows op zaterdag 28 oktober 2017 vanaf 20.00 uur en zondag 29 oktober 2017 vanaf 14.00 uur.
Wat voor show kunt u verwachten: de koren Animato en Vela Monte, brengen verschillende songfestivals nummers ten gehore. Een ieder doet dit op een eigen unieke manier maar ook worden er enkele nummers gezamenlijk gezongen. Het koor wordt begeleid een grote live showband waardoor de professionaliteit en kracht ervan afspat. Als koor zijn er grenzen verlegd om er toch meer uit te halen. Mede dankzij regisseur Lindsay Gielen van LG Dans in Deurne, komen er mooie choreografieën bij. Animato en Vela Monte willen U verrassen met bijzondere solostukken en bekende songfestivalnummers die zo mooi klinken en aangevuld worden met dansers van LG Dans.
Kortom het wordt een geweldige muzikale avond en middag, dit wil je toch niet missen. Er zijn nog kaarten beschikbaar maar wacht niet te lang. Kaartjes zijn te koop bij Schildersbedrijf Koppens, Het Zeilbergs Bakkertje, Bruna Deurne, SCC den Draai en koorleden Animato en Vela Monte. De kaartjes kosten € 12,50 per stuk.

Als je graag zingt kom dan gerust een keer bij onze repetities kijken.
Vela Monte repeteert op maandag van 19.00 – 20.40 uur.
Gemengd koor Animato repeteert op Maandag van 20.45 – 22.30 uur beiden met dirigent Harry Boom in zaal de Zwaan, Blasiusstraat 11, Deurne-Zeilberg.
Check de website: www.animato.nl

Kom gezellig genieten!!

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.