Nieuws

ThuisAlgemeenDavy Denkers danst in Londen

Davy Denkers danst in Londen

Davy Denkers uit Deurne heeft vorige week donderdag in Londen met succes auditie gedaan voor de internationale Urban Dans theater-tour Blaze.
Hij mag meedoen aan de Blaze-theatershows in het Londense Peacock Theatre, van 18 februari tot en met 8 maart.

Blaze is een tachtig minuten durende non-stop high energy streetdanceshow en brengt de grootste talenten uit de theater- en muziekwereld samen met het beste uit de streetdancewereld. Blaze is geregisseerd door de topchoreograaf van West End, Anthony van Laast. Davy Denkers ziet er naar uit om op te treden in de show in Londen: “Er waren 85 auditanten uitgenodigd en daar was ik er een van. Ik heb het doorstaan tot en met de laatste ronde en ben nu aangenomen in de internationale cast. Gisteren (dinsdag 14 januari, red.) kreeg ik telefoon dat ik mee mag doen.”

Denkers heeft straks in Londen slechts zeven repetitiedagen, van 10 tot en met 17 februari. Dan moet de voorstelling staan. De cast bestaat uit zo’n twinitig dansers. Vijftien treden op. De danser heeft goede hoop dat hij ook mee mag doen met de Blaze-shows in Nederland en Duitsland. Deze staan later dit jaar gepland.

De Deurnenaar werd in oktober vorig jaar met zijn crew Rebellion Rookeez wereldkampioen hiphop. Onlangs gooide hij mondiaal wederom hoge ogen tijdens de World Games in Taiwan. Daar haalde hij samen met zijn Haarlemse danspartner de zilveren plak voor Nederland.

Post Tags -

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.