Nieuws

ThuisAlgemeenAudities lokale filmproductie

Audities lokale filmproductie

In september staan de opnamen gepland van EMMA, een korte speelfilm over een tienermeisje dat gebukt gaat onder de stress van de laatste weken van het schooljaar en een moeilijke thuissituatie.

De film wordt geregisseerd door Mark Verhoeven – geen familie van – uit Deurne. Vorig jaar nam Verhoeven deel aan het 1 minuutfilmfestival in zijn woonplaats en kreeg de smaak te pakken. Na zijn ontmoeting met schrijfster Elles Dillen hebben ze besloten samen te werken aan het scenario voor deze film. Dillen is de bedenkster van Beertje Juul kinderboeken, auteur van ‘spelen zonder computer’ en zij droeg bij aan het scenario van Steekspel, een ‘user generated film’ dat door Paul Verhoeven is geregisseerd.

Het filmproject wordt gecoproduceerd door Emiel Labree van Stichting Helmond Film. De voorkeur en het streven is om alle rollen te vergeven aan lokaal filmtalent. Op zaterdag 12 juli is er tussen 10.00 en 14.00 uur in De Cacaofabriek in Helmond een auditieronde voor vier verschillende rollen.
Iedereen die droomt van acteren en deze kans wil grijpen kan meer informatie vinden over het aanmelden op www.helmondfilm.nl

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.