Nieuws

ThuisAlgemeenZeven Zusters in Zaligheid

Zeven Zusters in Zaligheid

Aanstaande zaterdag ook te beluisteren in Deurne Draait Door:

In een wereld waarin alles steeds sneller lijkt te gaan en de technologie oprukt, lijkt het enige vredige plekje op aarde, het klooster van ’t Peels Toneel. Alles gaat precies zoals het al jaren gaat en daar zit nu juist het probleem. Sinds de oude moeder-overste van haar padje af is, leven de zeven zusters er in zaligheid. Maar aan al dat gefeest komt een eind als er een nieuwe moeder-overste komt. Zij zwaait met de religieuze zweep over het gehele vrouwenklooster. Alles lijkt weer in het gareel te lopen totdat blijkt dat de nieuwe moeder-overste niet de enige nieuweling in het klooster is…

Drie jaar geleden was ’t Peels Toneel voor haar jubileumvoorstellingen te gast in de Rooms-Katholieke kerk. Toen brachten we het toneel naar de kerk. Dit jaar gebeurt precies het tegenovergestelde. Nu komt de ‘kerk’ naar het toneel! Vier avonden lang verandert De Gouden Helm in een waar klooster. En wanneer de klokken acht uur slaan, zal er een hemels gelach door de zaal schallen.

‘t Peels Toneel speelt de komedie ‘Zeven Zusters in Zaligheid’ van Johan Dobbelaar. De regie ligt dit jaar wederom in handen van Rob van der Veeke. Naast een aantal bekende spelers, zijn er dit jaar ook een flink aantal nieuwe spelers: Mark Relou, Jacqueline van Teeffelen, José Krekels en Daphne Broers.

‘t Peels Toneel speelt ‘Zeven Zusters in Zaligheid’ op 25, 26, 30 maart en 1 april. De voorstellingen worden opgevoerd in De Gouden Helm, Oude Peelstraat 3 in Helenaveen. Alle voorstellingen beginnen om 20.00u, maar U kunt al vanaf 19.00u terecht bij De Gouden Helm.
De kaartverkoop start op 6 maart 2017. Kaartjes zijn verkrijgbaar aan de bar van De Gouden Helm, bij de Peelbascule of via 0493-539488. Kaartjes kosten € 9,- per stuk, ook als u pas op de dag zelf een kaartje koopt. Kaartjes zijn dit jaar ongeplaceerd, dus niet op stoelnummer. Daarbij zal er naast enkele normale rijen ook een tribune in de zaal staan. Meer informatie is te vinden op www.peelstoneel.nl of via onze Facebookpagina.

Wij hopen U op een van bovenstaande dagen te zien bij ‘Zeven Zusters in Zaligheid’.

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.