Nieuws

ThuisAlgemeenWin kaarten voor concert Ernst Jansz

Win kaarten voor concert Ernst Jansz

Muzikant Ernst Jansz en wethouder Biemans zullen op vrijdag 20 januari in het programma OpTIMaal van DMG tussen 19.00-19.30 uur de officiële aftrap doen van het themajaar Muziek.

Diezelfde avond geeft Ernst Jansz ook een concert in het Cultuurcentrum Martien van Doorne, een programma met een mix van de liedjes die hij de afgelopen pakweg 35 jaar heeft gezongen. Liedjes van Doe Maar, zijn soloalbum en zijn prachtige vertalingen van Dylon-songs.

Wil jij live aanwezig zijn bij deze uitzending én het concert van Ernst Jansz? Wij geven 2 kaartjes weg! Deel dan dit bericht op je eigen tijdlijn, like het bericht of plaats een leuke reactie. En wie weet ben jij erbij op vrijdag 20 januari. Ook Deurne Draait Door gaat 2 kaarten weggeven op zaterdag 14 januari

Mocht je niet winnen, dan kun je het interview life volgen op DMG-radio 106.2 FM en via schermen in de foyer van het Cultuurcentrum. Tickets voor het concert zijn hier ook verkrijgbaar.

Dit is nog maar het begin van het muziekjaar in Deurne! Kom ook genieten van muziek in Deurne, Liessel, Vlierden, Neerkant en Helenaveen, want Klanken kleuren in 2017 Deurne Palet van De Peel.

Kijk voor alle activiteiten en tips op www.muziekjaar.nl
De te winnen kaarten worden beschikbaar gesteld door het Cultuur Centrum Deurne

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.