Nieuws

ThuisAlgemeenTentoonstelling in museum Techniek met ’n Ziel

Tentoonstelling in museum Techniek met ’n Ziel

In 2017 opnieuw een tentoonstelling van Museum de Wieger uit Deurne in museum Techniek met ’n Ziel in Neerkant.

De contacten tussen beide musea via Museumkring Peelland worden steeds intensiever, dit met de achterliggende bedoeling een nog breder publiek te bereiken. Dit wordt vormgegeven door het uitwisselen van stukken uit de collecties: Kunst uit Deurne naar Neerkant en Techniek uit Neerkant naar Deurne.
De eerste stap was een permanente uitleen van drie werken van kunstenares Hermien van Herpt. Momenteel woont en werkt zij in Spanje. In de jaren tachtig was ze werkzaam als graficus/schilder en tekenaar in Deurne.
Daarna was er van medio januari tot eind februari 2016 een expositie van kunstwerken uit de zgn BKR-collectie van Museum De Wieger in Museum Techniek met ’n Ziel in Neerkant, bestaande uit werken van Hermien van Herpt, van Bernard van der Wielen, alsook van Jack Harden.
Nu wordt in 2017, weer in de periode medio januari tot eind februari, een tentoonstelling ingericht met werken van bovengenoemde kunstenaars, met daarbij ook werken van Willy Martinali.
De geƫxposeerde werken zijn te koop voor aantrekkelijke prijzen.

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.