Nieuws

ThuisAlgemeenNieuwjaarsboodschap in Deurne Draait Door?

Nieuwjaarsboodschap in Deurne Draait Door?

Wil jij op de laatste dag van het jaar nog even jouw favoriete nummer van 2016 op de radio horen? Ga jij in plaats van het standaard appje om 12 uur voor een originele manier om familie en vrienden alvast het allerbeste te wensen voor 2017?

Wil jij jouw leukste belevenis uit het afgelopen jaar met de rest van Deurne delen? Of een lekker nummer aanvragen om vast in de stemming te komen voor het spetterende feest waar je op oudejaarsavond naar toe gaat? Zoek je nog nog een originele manier om te laten weten dat jullie kerst volgend jaar met z’n drietjes vieren i.p.v. met z’n tweeën? Of misschien is er nog iets anders wat je graag met Deurne zou willen delen? Aanstaande zaterdag is dit allemaal mogelijk in Deurne Draait Door!

De laatste dag van 2016 zijn jullie aan het woord. Tussen 9 en 12 uur kun je bellen naar de studio op 0493-745020.

Kom je liever langs in de studio van DMG? Gezellig, dat kan ook! Loop gerust binnen op de eerste etage van het cultuurcentrum. De koffie staat klaar!

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.