Nieuws

ThuisAlgemeenMusical Voices “pakt uit” met JUKEBOX

Musical Voices “pakt uit” met JUKEBOX

Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 april laat popkoor Musical Voices uit Neerkant weer van zich horen met de nieuwe show “Jukebox”. In “Jukebox” brengt het popkoor een gevarieerd programma met muziek van vroeger tot de hedendaagse pop, kortom van The Beatles tot Adele. Rocknummers, klassiekers, Nederlandse hits en meezingers passeren de revue. Dit onder begeleiding van het vaste combo en de muzikale leiding is in handen van dirigente Marianne Groenewegen. De show “Jukebox” vindt plaats in gemeenschapshuis De Moost in Neerkant. Na het concert is er volop de gelegenheid om de artiesten te ontmoeten tijdens de Jukebox Afterparty met DJ Walliezz.

Jukebox
De voorbereidingen voor de nieuwe show “Jukebox” van zanggroep Musical Voices uit Neerkant zijn in volle gang. Musical Voices wil haar publiek weer een mooie show bieden met een nieuw repertoire. Zoals u van popkoor Musical Voices gewend bent, is er bij ieder nummer een passende choreografie ingestudeerd en is er veel aandacht besteed aan een professioneel en toepasselijk decor . Er is dit keer gekozen voor een verrassende presentatie rondom de show.
Leuk om nog even te vermelden is dat Musical Voices in december 2014 in Arnhem de Top 2000 Popkoren Contest gewonnen heeft. De drie uitgevoerde nummers uit de Top 2000 zorgde ervoor dat niet allen het publiek, maar ook de jury ging staan applaudisseren. Twee van deze nummers zal Musical Voices wederom brengen in de nieuwe show “Jukebox”.

Musical Voices
Popkoor Musical Voices bestaat uit een 50-tal enthousiaste koorleden die met veel plezier en ondersteuning van een geweldig combo leuke popnummers ten gehore kunnen brengen. Onze leden komen uit Neerkant, Meijel, Asten, Heusden, Helenaveen en Panningen. Het jongste lid is 22 jaar oud en het oudste lid is de 65 jaar al gepasseerd. Mooi is dat ieder lid zijn/haar unieke bijdrage heeft. De gemeenschappelijke deler is de liefde voor muziek en zingen!

Kaartverkoop
De show “Jukebox” vindt plaats op vrijdag 1 en zaterdag 2 april om 20.00 uur en op zondag 3 april om 14.00 uur in gemeenschapshuis de Moost in Neerkant. De kaartverkoop van deze twee unieke concerten is volop bezig. Toegangskaartjes voor deze nieuwe show van Musical Voices zijn niet meer verkrijgbaar. De shows zijn geheel uitverkocht en er zal geen dagkassa zijn.

Kijk voor het laatste nieuws over de shows op www.musicalvoices.nl en vindt ons leuk op Facebook. (http://facebook.com/popkoor.musicalvoices)

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.