Programma

ThuisProgramma

Wanneer: Zaterdag 09:00 – 12:00
Presentatie: Ivan van Oosterhout

DSC_0053DSC_0051DSC_0030
Deurne Draait Door (DDD) is een doldwaas radio programma dat te beluisteren is op DMG radio 106,2 FM of via webstream op www.dmgdeurne.nl op zaterdagochtend.

Moeite met wakker worden op zaterdagochtend? Elke zaterdag van 09:00 tot 12:00 het programma Deurne Draait Door op DMG Radio. Twee uur lang de lekkerste muziek van de afgelopen 30 jaar en veel nieuws en entertainment uit de Gemeente Deurne.

Deurne Draait Door is een interactief radioprogramma waar de luisteraar mee bepaalt welke muziek wordt gedraaid en over welke dingen wordt gesproken.

 

Wittu Gei’tDRAAIDEUR

De “Deurne Draait Door agenda” is een soort van agenda en hierin krijg je uitgaanstips, elke week hebben wij een actueel onderwerp waar wij telefonisch een interview doen. Het onderwerp kan variëren van Kunst & Cultuur, Sport, muziekbands en hierbij proberen wij het gesprek zo gezellig mogelijk te maken… Erg informeel dus…

HVD-01goed

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En elke week wordt de ‘Held/Heldin van Deurne’ gekozen door de luisteraars. De held of heldin is iemand uit de gemeente Deurne die een bijzondere prestatie geleverd. Hij of zij kan bijvoorbeeld een heldendaad hebben verricht of gewoon iets heel aardigs of opmerkelijks.

Luisteraars van DMG Radio kunnen hun eigen held of heldin aanmelden via email: ddd@dgmdeurne.nl. Aan de ‘Held of Heldin van Deurne’ zal een certificaat uitgereikt worden.

Het programma zal worden gepresenteerd door Ivan van Oosterhout (www.facebook.com/ivanvanoosterhout) die 20 jaar geleden al eerder in de Deurnese ether te horen was op de toenmalige lokale omroep van Deurne. Ivan wordt ook wel “Het boefje van de Radio” genoemd, hij doet enorm aan zelfspot, grappen maken en hij probeert op een lollige manier het actuele nieuws te brengen maar dat net op een iets andere manier. Voor hem is de humor op de radio belangrijk, waar je met een lach naar kunt luisteren en de luisteraars ook het gevoel krijgen dat Ivan simpelweg Knotsgek is.

Deurne Draait Door is elke zaterdagochtend te horen op DMG Radio op 106.2 FM, via de kabel 94.4 FM en via www.dmgdeurne.nl