Nieuws

ThuisAlgemeenJeugdmuziekdag Deurne

Jeugdmuziekdag Deurne

Jeugdmuziekdag Deurne

Op 12 en 19 maart 2016 organiseren de gezamenlijke Hafadru-verenigingen uit Deurne en omstreken wederom een jeugdmuziekdag voor alle jeugdleden, in het Cultuurcentrum Deurne. 

Op 12 maart zijn allereerst alle slagwerkers aan de beurt. Zij repeteren die dag onder leiding van Maarten Manders aan muziekstukken die zij tijdens het eindconcert op zaterdagavond 19 maart ten gehore gaan brengen. Vervolgens is het de beurt aan de jeugdige blazers om op zaterdag 19 maart de muziekstukken te gaan instuderen. Zij worden hierin op deskundige wijze begeleid door Marco van Dulmen en Marianke Hobé.

’s Avonds op zaterdag 19 maart vindt dan de gezamenlijke afsluiting plaats in de vorm van een groots en spetterend eindconcert met als thema “Circus”. Tijdens deze avond gaan er diverse verrassende acts plaatsvinden dus het is echt de moeite waard om hierbij aanwezig te zijn!

Een toegangskaart kost € 4,00 en zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij de diverse verenigingen. Op de avond zelf kunnen de kaarten gekocht worden bij het Cultuurcentrum in Deurne.

Written by

Presentator van het radioprogramma Deurne Draait Door op DMG radio 106.2 FM. Elke zaterdagmorgen tussen 09:00 en 12:00 hoor je de laatste actualiteiten, kun je prijzen winnen en hoor je de beste muziek.