Informatie

ThuisInformatie

Iedere zaterdag van 9:00 tot 12:00 uur wordt Deurne wakker met Deurne Draait Door op DMG Radio! Of je nu nog lekker in je bed ligt, de krant zit lezen of met de zaterdagse klusjes in en om het huis bezig bent, met Deurne Draait Door begint jouw zaterdag altijd gezellig! Presentator Ivan van Oosterhout staat iedere zaterdagochtend weer te stuiteren om de lekkerste nummers van de afgelopen 20 jaar voor jou te draaien en vertelt je wat er in het weekend allemaal te beleven valt in Deurne. Ook ontvangt hij iedere week gasten in de studio die hij op zijn eigen spontane en informele wijze interviewt over wat er gaande is in Deurne. Heb jij een evenement wat je onder de aandacht wil brengen, of heb je iets te vertellen of de actualiteit in Deurne dan hoor jij in Deurne Draait Door! Heb je iets te melden, neem dan contact op met Ivan via de contactgegevens op deze pagina en dan kan jij komende zaterdag al te horen zijn op DMG Radio!

Witte gei’t?? Vanaf zondagochtend vindt je op deurnedraaitdoor.nl een paar regels van een bekende engelstalige hit die vertaald zijn in het plat Deurns. Weet jij om welke hit het gaat? Aarzel dan niet en bel naar de studio op 0493-745020 of what’s app naar 06-16655773. Geef je het juiste antwoord dan zijn er iedere week opnieuw weer superleuke prijzen te winnen!

Ook de Helden van Deurne worden in Deurne Draait Door in het zonnetje gezet! Helden van Deurne dragen geen capes, maar zijn gewone mensen die bijzondere dingen doen. Dus ken jij iemand uit de gemeente Deurne die een echte heldendaad heeft verricht of iets bijzonders doet voor een ander dan kun je hem of haar aanmelden voor Helden van Deurne. Jouw held wordt dan in het programma geëerd en ontvangt dan uit handen van Ivan het enige echte Helden van Deurne certificaat!

Als enige echte Deurnese actualiteitenprogramma houdt Deurne Draait Door je op de hoogte van alles wat er binnen de Deurnese gemeenteraad speelt. Iedere laatste zaterdag van de maand om 10:30 uur zal een van de drie wethouders bij Ivan aanschuiven om jou hierover bij te praten. Geen ambtelijke taal, niet te moeilijk, gewoon laagdrempelig en informeel zodat je altijd weet wat er gaande is in de politiek in Deurne. Zo nu en dan zal zelfs de burgemeester aanschuiven om te vertellen over hoe hij Deurne draaiende houdt!

Gezellig, interactief, enthousiast, swingend, spontaan en soms een tikkeltje ondeugend: dat is Deurne Draait Door!

Meer redenen heb je toch niet nodig om iedere zaterdag te luisteren ?!?!
Deurne Draait Door; wij rammen je uit je bed!!

BasKleur

Bas van der Weerden

STAND-IN PRESENTATOR
DEURNE DRAAIT DOOR
Ivan01
Ivan van Oosterhout is presentator van het radio programma Deurne Draait Door, elke zaterdag morgen is hij weer te beluisteren van 09:00 - 12:00 op DMG Radio.

Ivan van Oosterhout

PRESENTATOR
DEURNE DRAAIT DOOR