Gemeente Deurne

ThuisGemeente Deurne
Hilko01
Hilko Mak is burgemeester van de Gemeente Deurne en zal regelmatig te beluisteren zijn in Deurne Draait Door in de rubriek 'Een kijkje in de keuken van de gemeente Deurne' Elke laatste zaterdag van de maand om 10:30 te horen op DMG Radio.

Hilko Mak

BURGEMEESTER
GEMEENTE DEURNE
marnix01
Marnix Schlosser is wethouder van de Gemeente Deurne en zal regelmatig te beluisteren zijn in Deurne Draait Door in de rubriek 'Een kijkje in de keuken van de gemeente Deurne' Elke laatste zaterdag van de maand om 10:30 te horen op DMG Radio.

Marnix Schlosser

WETHOUDER
GEMEENTE DEURNE
Helm01
Helm Verhees is wethouder van de Gemeente Deurne en zal regelmatig te beluisteren zijn in Deurne Draait Door in de rubriek 'Een kijkje in de keuken van de gemeente Deurne' Elke laatste zaterdag van de maand om 10:30 te horen op DMG Radio.

Helm Verhees

WETHOUDER
GEMEENTE DEURNE
Marinus01
Marinus Biemans is wethouder van de Gemeente Deurne en zal regelmatig te beluisteren zijn in Deurne Draait Door in de rubriek 'Een kijkje in de keuken van de gemeente Deurne' Elke laatste zaterdag van de maand om 10:30 te horen op DMG Radio.

Marinus Biemans

WETHOUDER
GEMEENTE DEURNE

In gesprek met ……  Een kijkje in de keuken van de Gemeente Deurne

Maandelijks radio-interview wethouder gemeente Deurne op DMG

De Deurnese lokale omroep DMG zendt elke zaterdagochtend het radioprogramma Deurne Draait Door uit. Tijdens het programma komen muziek, actualiteiten en interviews aan bod. Vanaf februari wordt op elke laatste zaterdag van de maand een wethouder van de gemeente Deurne geïnterviewd in de uitzending. De wethouder wordt geïnterviewd tussen 10.30 en 11.00 uur. Samen met presentator Ivan van Oosterhout neemt de wethouder de actuele zaken door die op dat moment spelen bij de gemeente Deurne.

Agenda 2017

Datum: Collegelid:
Zaterdag 28 januari Wethouder Verhees
Zaterdag 25 februari (Carnaval) Wethouder Biemans
Zaterdag 25 maart Wethouder Schlösser
Zaterdag 29 april Wethouder Verhees
Zaterdag 27 mei (weekend Hemelvaart) Wethouder Biemans
Zaterdag 24 juni Wethouder Schlösser
Zaterdag 29 juli Wethouder Verhees
Zaterdag 26 augustus Wethouder Biemans
Zaterdag 30 september Wethouder Schlösser
Zaterdag 28 oktober Wethouder Verhees
Zaterdag 25 november Wethouder Biemans
Zaterdag 23 december Wethouder Schlösser

 

Live volgen of terugluisteren
Inwoners van Deurne kunnen de interviews live volgen op DMG Radio via 106.2 FM. Mensen die de uitzending hebben gemist, kunnen die terugluisteren op www.deurnedraaitdoor.nl. Het interview met de wethouders wordt ook opgenomen met een camera. De beelden zijn na afloop te bekijken op de website van www.dmgdeurne.tv. Het interview met de wethouder wordt vooraf aangekondigd op de gemeentepagina in het Weekblad voor Deurne en op www.deurne.nl